Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 iunie 2012

Cineva, dor de duca? Poftiti va rog, in OCOLUL PAMANTULUI!

Ca de obicei, prea mult timp de povestit nu este,  doar va spun ca mi-a facut mare placere si "excursia" aceasta, cu atat mai mult cu cat "terminalul" a fost Hotel Marshal Garden - si aici trebuie sa il felicit pe domnul Antonescu pentru superba locatie de 5*. Prin hotel inca miroasea a nou dar ce am gasit acolo a fost pe placul nostru.

Felicitari si Danielei si lui Radu care au avut parte de aceasta "excursie " grozava si care au ales intr-un final Parisul pentru luna de miere. Casa de piatra dragilor si sa aveti parte de multa dragoaste, rostita ea in toate limbile pamantului si declarata in cele mai frumoase locuri din lumea aceasta!!!

Mexic












CANDY BAR

MACARONS

ACADELE


THE ORIGINAL


CHESTII DULCI
 P.S. Precizez inca o data, ca toate elementele care apar in aceasta tema, sunt suveniruri personale cu valoare sentimentala incontestabila, evident. Deci, sfiiti-va cand vine vorba de a vi le insusi si tineti minte si spuneti si urmasilor, urmasilor vostri ca dintr-un eveniment se poate pleca doar cu:
1.  chestiile persisabile - flori,
2. chestiile comestibile - dulciuri si
3. marturiile - adica acele chestiuni care au atasat un biletel cu numele mirilor si data evenimentului - sau orice alta chestie pe care scrie explicit cu litere mari "ia-ma acasa! ".

Multumesc pentru intelegere

Un comentariu: