Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 octombrie 2012

Diana si Mircea - o nunta frumoasa, dar frumoasa de tot!

Diana si Mircea au fost unul dintre cuplurile frumoase ( in toate sensurile ) de anul acesta ... si neobisnuit de implicati in ceea ce a insemnat evenimentul lor ... atat de implicati, incat de teama ca invitatii lor vor suferi de prea multa caldura, au schimbat locatia cu 3 saptamanai inainte de eveniment ... daca au facut bine ? Spioni infiltrati in eveniment spun ca DA ... un DA din cele mari, din toata inima ... pentru ca nunta lor a fost unul dintre cele mai frumoase si reusite evenimente, ever ...


Multumim dragilor pentru increderea acordata si nu uitati sa ramaneti mereu, la fel de frumosi si indragostiti!





NOTA:  Transferam drepturile de autor :) in ce priveste spiralele de flori, Dianei -  ea a fost cea care a venit cu structura asta grozava pe care noi am decorat-o cu flori ... deci, cum spuneam, implicare 100%!










P.S.
Locul ales pentru petrecere - BIAVATI -  este absolut superb ! pentru ca este atat de "curat" incat te poti juca in el in fel si chip, pentru ca pe caldurile de foc putine sunt locatiile in care "racoare si bine" inseamna ce stie toata lumea despre asta, pentru ca  servirea a fost impecabila si pentru ca vita in sos de Porto a pus cununa tuturor preparatelor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu